5 ani de aer curat

De 5 ani respiri aer curat și proaspăt. Ecovent este alături de tine, iar timp de 5 ani ți-am prezentat cele mai bune soluții pentru creșterea calității aerului din casa ta.

Cine suntem noi

Bine ai revenit pe blogul Ecovent! Articolul de astăzi este unul atipic pentru că ne dorim să ne cunoaștem mai bine. Noi suntem echipa Ecovent, echipa care muncește pentru a aduce arul proaspăt în casa ta.

Important este să te simți confortabil în casa ta și să te bucuri cu adevărat de timpul de calitate petrecut alături de persoanele dragi. Timpul de calitate îl petreci într-un mediu de calitate. Un mediul sănătos pentru tine și familia ta este un mediul cu aer proaspăt, lipsit de impuritățile din componența aerului și menținut la nivelul optim.

Nevoia de aer proaspăt este vitală. Activitatea petrecută într-un spațiu cu aer proaspăt și curat este mai eficientă, productivă și lipsită de stări de moleșeală, somnolență sau dureri de cap. Cu toate acestea însă nevoia fiecăruia este diferită. Unele medii, în funcție de oraș, poziționarea geografică, nivelul de trafic sau activitatea din interior,  au nevoie de ventilare excesivă din toate încăperile, unele au nevoie de o simplă ventilare, altele au nevoie de purificarea aerului pentru că există deja sistemul de ventilație, altele au nevoie de umiditate pentru că aerul este mult prea uscat și lista poate continua. Nevoia de aer curat este generală, dar modalitățile de creșterea calității aerului din casa ta sunt diverse.

Asta face Ecovent pentru tine. Află care este nevoia ta și te ajută cu soluții expres pentru tine. Ne pasă de sănătatea ta și vrem să îți fim de ajutor.

Ce comercializăm

PRANA

De-a lungul timpului, te-am obișnuit cu branduri de calitate care oferă soluții alternative pentru menținerea nivelului rifdicat al calității din punctele tale de interes. Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură în dublu flux de la Prana sunt cea mai bună soluție pentru suprafețe rezidențiale sau industriale. Sistemele noastre sunt de diferite mărimi și volume în funcție de necesitatea ta și cu diferite dotări. Produsele Prana vin în diverse modele, cu diamerul 150mm sau 200mm, iar cu dotări mai multe sau mai puține în funcție de nevoia și preferințele tale.

Prana 150 sau 200 te așteaptă să le descoperi în variantele Standard, Premium sau Premium Plus. 

Sistemele de ventilație cu recuperare de căldură Prana sunt în dublu flux. Sistemul îți aduce aerul curat de afară, îl filtrează de impurități prin filtrul  G2, G3 sau G4, în timp ce face extracție aerului viciat din casă. Se numește recuperator de căldură pentru că este reținută căldura aerului din interior de corpul din cupru și este încălzit aerul de afară.

Sistemul te ajută 24/7 pentru ventilare, te scutește de deschiderea gemului pentru aerisire și totodată de pierderea căldurii din interior și extrage umiditate în exces.

LEVOIT

Produsele din gama Levoit le găsești în funcție de nevoia ta fie de purificare a aerului sau de umidificare a aerului. 

Purificatorul de aer Levoit este un aparat care absoarbe aerul din încăpere, îl tece prin filtrul HEPA și îl evcuaează curat și lipsit de particulele de praf, bacterii și alergeni din componența aerului. 

Acesta este produsul perfect pentru tine atunci când ai un animăluț de companie care lasă păr, puf, blăniță sau împrăștie praful; atunci când bebelușul tău este mai mereu pe podea și ridică praul sau te confrunți cu bine cunoscutele alergii de primăvară, alergiile la polen, praf sau diferite alte probleme respiratorii.

Umidificatorul Levoit ste produsul destinat persoanelor care au senzația de nas și gât uscat dimineața. Umidificatorul de aer crește nivelul de umiditate în casă și ușurează respirația. Levoit propune clienților modele SMART care îți permite să urmărești nivelul de umiditate din casa ta, controlul de la distanță sau oprirea automată în momentul în care umiditatea este în parametri setați de tine.

ENSY

Centrala Ensy este creierul sistemului tău de ventilație cu recuperare de căldură centralizată. Am lăsat la final prezentarea acestui sistem complex, pentru că este vorba despre un proces care trivește întreaga casă, iei în calcul produse de tubulatură, grile, coturi, conectori și alte materiale necesare.

Dacă te gândești să construiești o casă sau ai casa în construcție, centrala Ensy este potrivită pentru tine. Un sistem de ventilare cu recuperare de căldură centralizată este varianta eficientă și sigură pentru extragerea aerului viciat și a mirosurilor neplăcute din întreaga casă. Înlocuiște nevoia unui ventilator de baie, ajută hota din bucătărie, te scutește de ferestrele deschise unde se pierde căldura și menține căldura aerului pe care îl evacuează.

Unde ne găsești

Ne găsești pe Bulevardul Ghencea nr. 126-132 și la târguri în domeniul construcțiilor, imobiliare, termo-electrice.

Dacă ți se pare că ne ne întâlnim suficient de des precum ți-ai dori, ne găsești pe toate rețelele de soializare, unde te așteptăm să ne urmărești pentru a afla care sunt noile produse din portofoliul Ecovent, care este diferența dintre aerisirea clasică și ventilația eficientă, unboxing produselor nostre și multe alte materiale care te ajută să îți răspunzi la toate întrbările legate de calitatea aerului din casa ta.

De ce să ne alegeți pe noi?

Servicii complete – proiectare, comanda sistemului exact pe dimensiunea peretelui, montaj, servisare

Utilizarea celor mai moderne tehnologii și cercetări inovatoare și testarea fiecărui model în laboratorul climatic

Cel mai bun raport calitate-preț din România

Transport oriunde în România în 48 ore

Servicii de mentenanță, garanție și post-garanție

Garanția calității – Certificat de calitate CE, brevete internaționale

Peste 16 ani de cercetări și experiență în ventilație

Soluții personalizate pentru fiecare client, proiecte de ventilație gratuite

Articolul anterior

De sărbători ai nevoie de ventilație

Articolul următor

Sistemele de ventilație centralizată și dezcentralizată cu recuperare de căldură

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș cumpărături
Intră în cont

Nu ai cont de client?

Înregistrează-te

PROTECȚIA MEDIULUI

Ecovent și Ecotic împreună reciclează pentru un mediu mai curat!

Mulțumim pentru completarea formularului!

Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Completează formularul şi te contactăm pentru a discuta despre colaborare!

Livrarea Produselor
Tubulatură Flexibilă HDPE

Informații valabile doar pentru produsele din categoria Tubulatură Flexibilă HDPE.

UNDE GĂSESC SERIAL NUMBER-UL?

Pentru recuperatoarele PRANA, serial number-ul îl găsești pe carcasa aparatului sau în talonul de garanție.

Mulțumim pentru înscrierea la Newsletter!

Garanția Produselor

Plătește-ți cumpărăturile în rate fără dobândă

Beneficiezi de până la 12 rate egale fără dobândă la produsele achiziționate. O listă cu băncile partenere găsești mai jos.

PLĂȚI SECURIZATE

Mulțumim pentru abonarea la Newsletter!

De azi înainte te vei putea bucura de cele mai noi oferte și campanii din viața ta actuală și probabil că și viitoare.

Mulțumim pentru raportarea problemei întâlnite!

În cel mai scurt timp aceasta va fi rezolvată, iar tu te vei putea bucura de o experiență și mai plăcută.

Ai întâlnit o problemă pe site-ul nostru?

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp Web Developerul nostru va rezolva problema, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență ECOVENT.

Mulțumim pentru completarea formularului!

În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în ventilație.

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri!