Cum te asiguri de confortul bebelușului tău

Prezența unui copil în viața oricărui părinte reprezintă o schimbare majoră. Odată cu prezenț bebelușului în casă, începi să observi lucrurile banale care de altfel nu ți-ar fi atras atenția, dar care ar putea cauza potențiale pericole copilului tău. Îți faci griji pentru colțurile ascuțite ale mobilierului, faci mult mai des curățenie pentru a preveni îmbolnăvirile și conduci cu scaunul auto de cea mai bună calitate. Cu toate că aceste aspecte sunt foarte importante, foarte mulți părinți au observat adevăratele aspecte importante pentru sănătatea și confortul bebelușului lor, mai exact aerul din camera copilului.

Umiditatea optimă și purificarea aerului din camera bebelușului tău te ajută să previ pericole precum: îngreunarea respirației, nas uscat, imposibilitatea de respirație, inhalarea unei cantități riscante de praf și bacterii din componența aerului.

În articolul pe care urmează să îl citești, vei afla cum afectează și cât de ușor poți preveni efectele cauzate de nivelul umidității…

Cum îi afectează umiditatea pe bebeluși

Noi, adulții, ne-am obișnuit cu disconfortul care poate veni de la un proveni în urma unui nivel ridicat sau scăzut de umiditate, dar unui copil umiditatea îi face mai mult decât să îi provoace puțin disconfort. Noi putem trăi atunci când ne simțim mai puțin confortabil, dar confortul unui bebeluș este un indicator sigur al sănătății lui. Unui bebeluș căruia îi este prea cald sau prea rece poate contacta sau dezvolta infecții sau boli.

Nivelul scăzut de umiditate face ca aerul să se simtă mai cald decât este, iar umiditatea ridicată poate face ca o cameră să se simtă mult mai rece. Nivelurile extreme de umiditate, la fiecare capăt al spectrului, afectează sănătatea bebelușului.

Aerul uscat, poate irita gâtul și sinusurile și deoarece bebelușii sunt mai sensibili, aerul uscat le poate provoca imposibilitatea de respirație. Umiditatea scăzută poate de asemenea irita pielea sensibilă a bebelușului, exacerbând efectele eczemei ​​și provocând roșeață și buze crăpate.

Pe de altă parte, nivelurile ridicate de umiditate stimulează adesea creșterea alergenilor, ceea ce duce la o altă serie de probleme de sănătate.

Cel mai bun nivel de umiditate pentru bebeluși

Medicii recomandă să păstrați umiditatea în camera bebelușului între 50 și 60%. Setarea umidității sub 50% va reduce șansele de creștere a alergenilor și reacțiile lor alergice. Menținerea peste 60%  va preveni răspândirea altor viruși, dezvoltarea iritației pielii și a sinusurilor și va menține departe particulele de praf.

Dacă vrei să garantezi confortul și sănătatea restului familiei tale, acel nivel de umiditate ar trebui să fie menținut în tot restul casei tale.

Cum reglezi umiditatea din camera bebelușului

Un umidificator poate menține nivelul optim de umiditate în camera bebelușului. În timpul iernii, când aerul este mai uscat nevoia unui umidificator de aer crește. Umidificatoarele de aer mențin nivelul optim de umiditate în încăpere, iar cele mai performante și dotate cu un rezervor mai mare, au capacitatea de a menține umiditatea setată chiar de tine.

Ecovent îți oferă un portofoliu cu o gamă mare și diversificată e umidificatoare de aer:

Umidificator de aer Levoit Dual 100 are capacitatea rezervorului de 1,8l , este super silențios, are funcția smart Sleep Mode și vine echipat cu un cartus antibacterian bonus.

Tehnologia conductelor de aer în spirală transformă apa într-o ceață fină, care se răspândește pe zona mai mare într-o perioadă scurtă de timp, fără a înțețoșa camera sau fără a uda suprafața pe care este poziționat umidificatorul. 

Acest umidificator – difuzor oferă acoperire ideală pentru dormitoarele și camerele pentru copii, dar și pentru alte camere de dimensiuni medii. Cele 3 setari de viteză facilitează ajustarea nivelului de ceață pentru a fi confortabil, asigurând ameliorarea simptomelor de tuse și congestie, gât uscat și alergii, astfel încât somnul este mai odihnitor. 

Levoit Dual 100 acționează atât ca umidificator cât și ca difuzor, astfel încât este posibilă alăturarea uleiurilor esențiale pentru ceața umidificatorului. O variantă ideală pentru dormitorul bebelușului cu posibilitatea de difuzie a uneiurilor esențiale potrivite copilului tău.

Trei variante ale modelului Levoit Classic. Aceste variante diferă în funcție de capacitatea rezervorului, dar și funcția Smart pe care o are cel de-al treilea menționat, umdificatorul de aer Levoit Classic 300S.

Umidificatorul de aer Levoit Classic 100

Umidificatorul de aer Levoit Classic 100 prin designul său plăcut se camuflează foarte ușor în camera copilului tău. Corpul aparatului oferă capacitatea rezervorului de 2,4l, este super silențios și oferă o disponibilitate de 24 de ore. 

Amortizoarele de zgomot brevetate și ventilatorul hidraulic permit umidificatorului Levoit Classic 100 să nu emită mai mult de 30 dB, astfel poate fi comparat cu sunetul unei biblioteci. De asemenea, are o lumina de noapte albastră liniștitoare, dar în cazul în care luminile deranjează, pot fi oprite toate luminile afisajului.

Nivelul de ceață este regrabil, poți alege una dintre cele 3 nivele de ceață pentru a crea atmosfera perfecta pentru bebelușul tău. De asemenea, se poate utiliza duza de ceata la 360° pentru a regla direcția ceții și pentru a ameliora tusea, congestia, pielea uscată și alergiile.

Umidificator de aer are capacitatea rezervorului de 6l, de asemenea este super silențios, are funcția de aromaterapie, funcția AUTO, iar autonomia este de 50 de ore.  Este un model ideal pentru un dormitor sau o cameră cu o suprafață mai mare. Are capacitatea de a asigura nivelul optim al unei încăperi cu o suprafață superioară. 

Motivul pentru care varianta modelului Levoit LV-600HH Hybrid este optimă pentru camera unui bebeluș, este funcția hybrid, care permite aparatului să elibereze ceață atât rece, cât și caldă. Confortul designul care oferă ceață hibridă permite să setați nivelul optim de umiditate mult mai ușor în fiecare sezon.

Aceste modele diferă doar de funcția SMART, care oferă confortul controlului din aplicație de la distanță. Aplicația VeSync  permite controlul umidificatorului de pe telefon cu o serie de setări inteligente.

Din aplicație pot fi setate:

  • Nivelul de umiditatea țintă
  • Monitorizarea umidității
  • Crearea programelor personalizate
  • Cronometre de program

De ce să ne alegeți pe noi?

Servicii complete – proiectare, comanda sistemului exact pe dimensiunea peretelui, montaj, servisare

Utilizarea celor mai moderne tehnologii și cercetări inovatoare și testarea fiecărui model în laboratorul climatic

Cel mai bun raport calitate-preț din România

Transport oriunde în România în 48 ore

Servicii de mentenanță, garanție și post-garanție

Garanția calității – Certificat de calitate CE, brevete internaționale

Peste 16 ani de cercetări și experiență în ventilație

Soluții personalizate pentru fiecare client, proiecte de ventilație gratuite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș cumpărături
Intră în cont

Nu ai cont de client?

Înregistrează-te

PROTECȚIA MEDIULUI

Ecovent și Ecotic împreună reciclează pentru un mediu mai curat!

Mulțumim pentru completarea formularului!

Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Completează formularul şi te contactăm pentru a discuta despre colaborare!

Livrarea Produselor
Tubulatură Flexibilă HDPE

Informații valabile doar pentru produsele din categoria Tubulatură Flexibilă HDPE.

UNDE GĂSESC SERIAL NUMBER-UL?

Pentru recuperatoarele PRANA, serial number-ul îl găsești pe carcasa aparatului sau în talonul de garanție.

Mulțumim pentru înscrierea la Newsletter!

Garanția Produselor

Plătește-ți cumpărăturile în rate fără dobândă

Beneficiezi de până la 12 rate egale fără dobândă la produsele achiziționate. O listă cu băncile partenere găsești mai jos.

PLĂȚI SECURIZATE

Mulțumim pentru abonarea la Newsletter!

De azi înainte te vei putea bucura de cele mai noi oferte și campanii din viața ta actuală și probabil că și viitoare.

Mulțumim pentru raportarea problemei întâlnite!

În cel mai scurt timp aceasta va fi rezolvată, iar tu te vei putea bucura de o experiență și mai plăcută.

Ai întâlnit o problemă pe site-ul nostru?

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp Web Developerul nostru va rezolva problema, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență ECOVENT.

Mulțumim pentru completarea formularului!

În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în ventilație.

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri!