Circulatie eficienta a aerului

Tehnologia VortexAir 3.0 creste circulatia aerului si ofera o rata de livrare a aerului curat imbunatatita, schimband aerul intr-o camera de 37 mp de 5 ori pe ora. Cu o admisie de aer la 360​​°, acest purificator este un tratament pentru aerul din camera.

Unknown Image

Filtrare in 3 etape

Neutralizeaza mirosurile, capteaza alergenii si prinde cel putin 99,97% din particulele aeriene cu dimensiunea de 0,3 microni. Filtrul 3 in 1 este format dintr-un prefiltru, un filtru True H13 HEPA imbunatatit cu tehnologia HEPASmart si un filtru de carbon activ de inalta eficienta cu Formula ARC.

Unknown Image

Tehnologie QuietKEAP

Tampoanele din cauciuc absorb sunetele produse de vibratiile ventilatorului, oferindu-ti niveluri de zgomot de pana la 24 dB si un mediu de somn relaxant in fiecare noapte.

Unknown Image

Economiseste energie

Functionand la doar 38W in viteza maxima a ventilatorului, acest purificator de aer este ideal pentru cei care doresc sa reduca consumul de energie electrica, beneficiind in acelasi timp de un aer deosebit de curat.

Unknown Image

Tehnologie AirSight Plus

Senzorul laser scaneaza aerul inconjurator pentru detectarea particulelor din aer, ajutand modul Auto sa functioneze foarte precis. Poti vedea inclusiv cantitatea de particule aeriene detectate pe afisajul PM2.5.

Unknown Image

Control inteligent

Controleaza setarile purificatorului de aer cu telefonul in timp ce poti primi notificari prin intermediul aplicatiei VeSync. Bucura-te de controlul prin voce atunci cand conectezi Core 400S la asistenti vocali, cum ar fi Alexa sau Google Assistant.

Unknown Image

Incredere si siguranta

Levoit Core 400S este certificat CARB si FCC, precum si listat ETL si conform CA Prop 65.

Unknown Image

Dimensiuni

Inaltime52 cm
Latime27.4 cm
Lungime27.4 cm

Unboxing & Review

Video

Vendor Information

  • Vendor: Ecovent
  • No ratings found yet!