● CONTROL DE LA DISTANTA

Utilizati telefonul mobil pentru a controla acest purificator de aer smart de oriunde si respirati intotdeauna aer curat atunci cand ajungeti acasa. Utilizati aplicatia VeSync pentru a controla purificatorul de aer. Poti seta o programare, sa monitorizezi calitatea aerului, sa schimbi modurile de funcționare, sa oprești complet luminile ecranului și nu numai!

● SPUNE-I CE ITI DORESTI

Compatibil cu Alexa si Google Assistant, controleaza-ti dispozitivele fara a ridica macar un deget. Cu Levoit stapanesti calitatea aerului doar prin vorbire.

● EFICIENTA RIDICATA PENTRU CAMERE MARI

Purificatorul de aer Levoit LV-H131S aduce inovatia filtrelor True HEPA si Carbon Activ Honeycomb alaturi de filtrul preliminar, astfel eficienta purificarii este cu 30% mai mare si viteza de purificare cu 35% mai rapida decat la alte filtre obisnuite. 

● PURIFICARE ÎN DOAR 10 MINUTE

Schimbarea de aer se face de 4,5 ori pe ora pentru o incapere de 30 ​​mp ceea ce il face potrivit pentru camere medii si mari precum un dormitor, living sau o bucatarie. 

MODUL AUTO

Cu cel mai recent senzor inteligent, Purificatorul de Aer Levoit H131S ajusteaza automat viteza ventilatorului, in funcție de calitatea aerului in timp real. Purifica aerul in mod eficient in timp ce economiseste energie!

● TIMER 1-12 ORE

In afara celor 3 optiuni de cronometrare ale altor purificatoare de aer, intervalul de 1-12 ore al cronometrului va ofera flexibilitatea de a alege exact cat timp doriti ca purificatorul sa functioneze si sa economisiti energie in acest proces. 

● VIATA REALA A FILTRULUI

Cu un algoritm inteligent, purificatorul de aer poate calcula viata reala a filtrului in functie de situatia reala a acestuia, nu doar defineste viata filtrului cu cateva luni. Contribuie astfel la economisirea de bani si energie.

Viata ramasa a filtrului poate fi verificata in aplicatia VeSync. 

Nota: Filtrul de inlocuire este disponibil pentru achizitionare.

● MOD DE NOAPTE

Filtrati aerul cu un nivel de zgomot de doar 27 dB pentru un mediu interior odihnitor si linistitor, 27 dB suna asemenea unei soapte.

● SIGUR SI CERTIFICAT

Certificarile presitigioase Energy Star, CARB, FCC, CE si listarea ETL atesta faptul ca acest purificator de aer smart indeplineste cerintele stricte si este considerat eficient energetic.

Nota: Este necesara o retea Wi-Fi de 2,4 GHz securizata.

● IA DECIZIA CORECTA!

Alege să creezi un mediu sanatos in casa ta cu ajutorul unui purificator de aer. Atat tu cat si familia ta veti simti diferenta de fiecare data cand intrati pe usa!

Dimensiuni

Inaltime54.5 cm
Latime44.0 cm
Lungime29.3 cm

Unboxing & Review

Video

Vendor Information

  • Vendor: Ecovent
  • No ratings found yet!