Testimoniale clienți

Andreea Danescu
Livrare rapidă și produsul conform descrierii.
Stoian Mircea
Foarte multumit si recomand cu caldura.
Roxana Hustiu
Excelent! Livrare rapida, produse excelente!
Emil Tanase
Vanzatorul a fost de ajutor, produsul ambalat bine. Corespunde descrierii. Sunt multumit de achizitie.
Bogdan Udriste
My experience was really great. Sorin from service department is a real PRO.
Dan Oprita
Foarte multumit de comunicarea cu cei de la Ecovent si produsul Prana
Dutu Liviu
Foarte multumit! Produsul face exact ce mentioneaza producatorul. Comenzile sunt intuitive si este foarte usor de folosit impreuna cu aplicatia.
Hartup Ionel
Excelent. Am fost sunat să confirm comanda în aceeași zi în care am plasat-o, iar a doua zi la prânz deja aveam produsul. Perfect!
Vasile Iftime
Excelent, merită toți banii! Seriozitate maximă din partea firmei.Nu numai că am aer curat tot timpul, dar am scăpat și de umiditate!
Bogdan Bencia
O experienta foarte pozitiva, echipa a fost extrem de prietenoasă, domnul de la service mi-a explicat toate functiile si m-a asigurat ca este la dispozitia mea pentru orice intrebare sau solicitare de service.
Suciu Monica Viorica
Foarte multumit! Am achiziționat un umidificator de la Ecovent. Este un produs foarte bun și silențios. Chiar din primele 2 ore de utilizare s-a simțit diferența de aer din camera, și nu mai avem nevoie de recipient cu apa în cameră.
Mirzac Olivia
Recomand Ecovent! Analizând piața, am ajuns la concluzia ca e cea mai buna alegere (preț /calitate) sunt purificatoarele Levoit. Am decis sa îl achiziționez si sincer am rămas uimita. Calitatea este peste așteptări, începând de la design, calitatea plasticului (foarte plăcut la atingere ) și cel mai important calitatea filtrului.
Sergiu
Am montat in august 2021 recuperoatoare de căldură, 5 bucati toate varianta premium. In ianuarie 2022 dupa terminare renovarii am dat drumul la functionarea lor si surpriza pe unul de 200 face un zgomot de rulment spart, chiar si pe modul noapte. Posibil defectiune din fabricatie. Am primit un raspuns de schimbare a ventilatorului (garantie). Profesionalism!
Ovidiu Selejan
Am rămas absolut surprins, în cel mai pozitiv mod, de atenția cu care abordează problemele clienților. Cazul meu a fost unul special, prin prisma faptului că problema la care doream rezolvare era una care nu îi implica în mod direct, fiind generată de o eroare a mea. Mulțumiri în special departamentul tehnic pentru grija și claritatea cu care mi-a soluționat cererea. Încă odată mulțumesc!
Orban Adriana
Este excelent Levoit classic 200. După mai multe produse încercate, acest aparat funcționează intr-adevăr conform descrierii. Este excelent in camera bebelușului (dormitor de aprox 11 mp), ridica umiditatea cu 10% pe nivelul 1 (albastru) in aprox 2 h și ceva iar in nivelul 2 (portovaliu) in mai puțin de 1h 1/2. La nivelul 3 vaporii sunt foarte puternici cred ca e eficient dacă nu se sta in camera sau dacă camera este de dimensiuni mai mari (eu personal nu l-am folosit pe acest nivel) In ceea ce privește zgomotul este destul de silențios, nu deranjează pe bebe.
Baxy Baxy
Baxy Baxy
12. Ianuarie, 2024.
Sorin Tehnic Ecovent ma ajutat foarte mult ,este un om deosebit, mi-a explicat amănunțit cum să îmi repar singur sistemul de ventilație prana,a fost o chestiune de resetare ,dar ma scutit să mai trimit aparatul în servis, un om deosebit
Musat Mihaela
Musat Mihaela
22. Decembrie, 2023.
Multumesc din suflet pentru aportul pozitiv de calitate in viata mea, cu acest aparat de improspatat aerul pe timpul noptii , cand il simt cel mai eficient. Dupa 2 ani de zile , inca simt cu adevarat ca dorm mai bine, iar cand am avut nevoie de suport tehnic , Imediat domnul Sorin de la tehnic a fost la fel de prompt ca in prima zi cand l am cunoscut si pentru asta ii multumesc ! , recomand aparatele, Recomand Compania pentru ca au un super suport tehnic ! Felicitari !
Posh Models
Posh Models
22. Decembrie, 2023.
super domn Sorin de la tehnic
Petru Indreica
Petru Indreica
18. Decembrie, 2023.
Am cumpărat două unități de care sunt foarte mulțumit iar suportul tehnic oferint de Sorin e exemplar. Mulțumesc Prana, mi-ați rezolvat problema umidității in casă. Mulțumesc Sorin pentru ajutorul tehnic și informațiile oferite.
Corneliu Paraschivescu
Corneliu Paraschivescu
13. Decembrie, 2023.
Bunaziua, am beneficiat de serviiciile firmei Ecovent si sunt deosebit de multumit. Acom aproape 5 ani am achizitionat un echipament Prana 150 care a functionat impecabil pana la momentul la care un soc de curent i-a intrerupt functionarea. am luat legatura cu servce-ul Ecovent care l-a reparat foarte repede la un pret decent. Tot personalul merita 5 stele pentru promptitudine, corectitudine, si onestitate. Recomand firma Ecovent SRL.
Costi Ruse
Costi Ruse
10. Decembrie, 2023.
Super echipa, atat de vanzare cat si mentenanta post vanzare (domnul Sorin) pentru diverse nevoi/interventii.
cristian-szilard Kovacs
cristian-szilard Kovacs
7. Decembrie, 2023.
Cea ma buna alegere! Indrumare si sprijin maxim din partea echipei Ecovent Prana!
Novacrin Traduceri
Novacrin Traduceri
6. Decembrie, 2023.
Dupa orice achizitie trebuie sa luati in calcul si partea de service, periodica. Multumesc in mod deosebit domnului Sorin (un om de nota 10) de la Departamentul Tehnic la Ecovent pentru implicarea si ajutorul oferit pe partea de service. Un profesionist care isi ia meseria in serios si isi trateaza clientii cu respect.
Expert Dispatching
Expert Dispatching
5. Decembrie, 2023.
Foarte prompți și amabili. Băieții de la service s-au mișcat foarte repede
Coș cumpărături
Intră în cont

Nu ai cont de client?

Înregistrează-te

PROTECȚIA MEDIULUI

Ecovent și Ecotic împreună reciclează pentru un mediu mai curat!

Mulțumim pentru completarea formularului!

Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Completează formularul şi te contactăm pentru a discuta despre colaborare!

Livrarea Produselor
Tubulatură Flexibilă HDPE

Informații valabile doar pentru produsele din categoria Tubulatură Flexibilă HDPE.

UNDE GĂSESC SERIAL NUMBER-UL?

Pentru recuperatoarele PRANA, serial number-ul îl găsești pe carcasa aparatului sau în talonul de garanție.

Mulțumim pentru înscrierea la Newsletter!

Acest site foloseste cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență de navigare cât mai bună. Continuarea navigării presupune că ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.

Garanția Produselor

Plătește-ți cumpărăturile în rate fără dobândă

Beneficiezi de până la 12 rate egale fără dobândă la produsele achiziționate. O listă cu băncile partenere găsești mai jos.

PLĂȚI SECURIZATE

Mulțumim pentru abonarea la Newsletter!

De azi înainte te vei putea bucura de cele mai noi oferte și campanii din viața ta actuală și probabil că și viitoare.

Mulțumim pentru raportarea problemei întâlnite!

În cel mai scurt timp aceasta va fi rezolvată, iar tu te vei putea bucura de o experiență și mai plăcută.

Ai întâlnit o problemă pe site-ul nostru?

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp Web Developerul nostru va rezolva problema, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență ECOVENT.

Mulțumim pentru completarea formularului!

În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în ventilație.

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri!