Tehnologie cu ultrasunete

Acest umidificator Levoit atomizeaza apa, transformand-o intr-o ceata fina si rece care este raspandita eficient prin conducta de aer. Astfel se umidifica aerul din camera in timp ce mobilierul ramane uscat.

Foarte usor de intretinut

Deschiderea de 9,7 centimetri iti permite sa umpli rapid rezervorul de apa si sa stergi in mod convenabil interiorul umidificatorului. Pentru o curatare mai aprofundata, scoate amortizorul detasabil si utilizeaza peria de curatare inclusa in pachet.

Functionare silentioasa

Cu amortizorul sau patentat, Classic 200 functioneaza la mai putin de 30 dB. Lumina afisajului se stinge automat dupa 30 de secunde, lucru care ajuta la un somn mai linistit.

Umidificator Levoit cu Aromaterapie

Adauga uleiuri esentiale in tava de aroma pentru a infuza aerul cu parfumurile preferate.

Functii reglabile

Duza 360° si cele 3 setari de viteza te ajuta sa creezi un mediu linistit si confortabil, care sa fie pe placul tau.

Oprire automata

Pentru a proteja sanatatea ta si a dispozitivului, Classic 200 se va opri automat atunci cand rezervorul de apa este gol sau indepartat.

Capacitate mare

Rezervorul de apa de 4 litri permite pana la 40 de ore de utilizare continua la 100 ml/ora. Classic 200 este perfect pentru dormitoare, sufragerii si alte camere de dimensiuni medii.

Garantie extinsa

In plus fata de designul sau anti-scurgeri, Classic 200 vine cu o asistenta pentru clienti pe toata durata vietii si o extra-garantie de 1 an. Inregistreaza produsul online pentru a extinde garantia cu un an suplimentar.

Autonomie:

Capacitate rezervor:

Culoare:

,

Functii:

, , ,

Material:

Nivel zgomot:

Pentru incaperi pana la:

Putere:

Tip montare:

Utilizare:

Dimensiuni

Lungime20.2 cm
Latime15.2 cm
Adancime35.4 cm
Greutate1.6 Kg

Unboxing & Review

Video

Vendor Information

  • Vendor: Ecovent
  • No ratings found yet!