Umidificator si difuzor 2 in 1

Tehnologia conductelor de aer in spirala transforma apa intr-o ceata fina, care se raspandeste pe zona mai mare intr-o perioada scurta de timp, fara sa incetoseasca camera sau sa ude podeaua. Acest umidificator si difuzor ofera acoperire ideala pentru dormitoare, birouri, camere pentru copii si alte camere de dimensiuni medii.

Nivel de ceata reglabil

3 setari de viteza faciliteaza ajustarea nivelului de ceata pentru a fi confortabil, asigurand ameliorarea simptomelor de tuse si congestie, gat uscat, alergii, astfel incat să vă puteți odihni liniștit.

Mod de Odihna Inteligent

Modul de odihnă inteligent stinge toate luminile afisajului si foloseste un senzor de umiditate incorporat pentru a mentine automat un nivel de umiditate confortabil pentru a va permite sa dormiti bine.

Umidificator si difuzor 2 in 1

Dual 100 actioneaza atat ca umidificator cat si ca difuzor, astfel incat puteti asorta uleiuri esentiale cu ceata umidificatorului pentru a raspandi aromele preferate in toata camera.

Design de umplere

Scoateti capacul pentru a adauga apa rece direct in rezervorul de apa, astfel umplerea si curatarea este mai usoara decat la umidificatoarele traditionale.

Cel mai linistit umidificator

Dormiti fara griji, deoarece tehnologia cu ceata rece cu ultrasunete este aproape silentioasa si genereaza mai putin de 26 dB. Astfel este aproape imposibil de auzit.

Sigur si de incredere

Fără BPA, listat ETL si testat CA65 il face sigur pentru toata lumea, de asemenea, Dual 100 se va opri automat atunci cand nivelul apei este scazut sau rezervorul de apa este eliminat.

Autonomie:

Capacitate rezervor:

Culoare:

Functii:

, , , ,

Material:

Nivel zgomot:

Putere:

Tip montare:

Utilizare:

Dimensiuni

Lungime27,1 cm
Latime17,6 cm
Adancime17,6 cm

 

Unboxing & Review

Video

Vendor Information

  • Vendor: Ecovent
  • No ratings found yet!