Ventilarea saloanelor de înfrumusețare

Dacă sunteți proprietarul unui salon de frumusețe și doriți ca afacerea dumneavoastră să prospere trebuie să atribuiți o atenție importantă satisfacerii clientului dar și condiții plăcute de lucru pentru angajați. De aceea trebuie să mențineți un microclimat sănătos în salonul dumneavoastră.

De ce este atăt de importantă ventilarea unui salon de frumusețe?

Toate produsele de îngrijire al părului, vopsele, șampoane, geluri, lacuri pentru manichiură, ceara pentru epilare etc. conțin o mulțime de produși chimici, a căror evaporare afectează sănătatea atât a clienților cât și al angajaților. Și dacă nu există suficient aer de-a lungul zilei se acumulează un amalgan de mirosuri care sunt foarte toxice. Acești vapori pot provoca amețeli, greață, alergii și multe alte boli grave sau afecțiuni cronice.

 

Cu siguranță doriți ca atât clienții cât și angajații (mai ales ca ei își petrec cel mai mult timp din zi la salon ) să se simtă confortabil în salonul dumneavoastră. Orice client își dorește să găsească un salon frumos, cu servicii de cea mai bună calitate și care să fie lipsit de varietatea de mirosuri care se găsesc în majoritatea saloanelor.

 

Cu atât mai mult fără o ventilare corespunzătoare are de suferit și încăperea. Efectele care apar în lipsa unei ventilări sunt:

  • igrasie
  • mucegai
  • condens pe geamuri
  • umiditate crescută

Puneți-vă întrebarea:

Au existat clienți care nu au mai așteptat să li se ofere serviciile dumneavoastră din cauza mirosurilor puternice?

Daca raspunsul este ,,DA,, atunci este timpul să luați măsuri.

Așadar pentru a evita toate aceste probleme vă recomandăm să alegeți un sistem de ventilație corect care să vă ajute să creați un mediu ambiant plăcut atât pentru clienți cât și pentru angajați.

Desigur, puteți opta pentru ventilarea naturală care presupune deschiderea geamurilor sau ușilor, însă această metodă este o soluție de moment care nu are aceleași efecte precum un sintem de ventilare descentralizat. Cu atât mai mult iarna veți pierde căldura dacă se vor deschide geamurile ceea ce înseamnă costuri mai mari pentru încălzire. Va intra aerul rece de afară ce pune în pericol sănătatea clienților și angajaților. Trebuie să repetați periodic ventilarea ceea ce necesita alt timp.

O soluție care vă va ajuta să rezolvați problemele cu ventilarea și care va menține parametrii microclimatului în limitele normale este instalarea unui sistem de ventilare cu dublu flux și recuperare de căldură PRANA.

Acesta este un sistem ce permite schimbul simultat al fluxului de aer.  Adică, atunci cand aerul viciat din încăpere iese prin recuperatorul de căldură, cedează aceasta căldură prin pereții recuperatorului aerului rece care intră de afară.

Astfel nu au loc schimbări bruște de temperatură ce pot provoca problemele menționate la început, deoarece se menține atât nivelul de temperatură cât și nivelul de umiditate din încăpere.

Sistemul de ventilare cu dublu flux și recuperator de căldură din cupru este cel mai bun sistem pentru ventilarea salonului dumneavoastra. Pentru saloanele de frumusețe, sistemul de ventilare cu dublu flux este singura soluție care permite schimbul simultan de aer (scoate aerul viciat în timp ce aerul curat și proaspăt intră în încăpere).

Să analizăm din punct de vedere energetic.

Deoarece fluxurile de aer trec prin canale diferite și simultan, recuperarea căldurii are loc continuu și, prin urmare, eficiența este stabilă. Acest sistem va asigura o eficienta energetica de pana la 92 % cu consum foarte mic de energie(6 W în viteza minimă și 32 W în viteza maximă ).

Sarcina principală al sistemului de ventilare cu dublu flux și recuperare de căldură PRANA este să asigure o cantitate necesară de aer proaspăt în funcție de mărimea încăperii, numărul de persoane din încăpere dar și frecvența utilizării produselor de ingrijire.

Alege-ți recuperatorul de căldură PRANA care se potrivește salonului dumneavoastră.

 

Articolul anterior

Ventilarea cabinetelor medicale și stomatologice

Articolul următor

Cum alegem ventilatorul de baie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș cumpărături
Intră în cont

Nu ai cont de client?

Înregistrează-te

PROTECȚIA MEDIULUI

Ecovent și Ecotic împreună reciclează pentru un mediu mai curat!

Mulțumim pentru completarea formularului!

Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Completează formularul şi te contactăm pentru a discuta despre colaborare!

Livrarea Produselor
Tubulatură Flexibilă HDPE

Informații valabile doar pentru produsele din categoria Tubulatură Flexibilă HDPE.

UNDE GĂSESC SERIAL NUMBER-UL?

Pentru recuperatoarele PRANA, serial number-ul îl găsești pe carcasa aparatului sau în talonul de garanție.

Mulțumim pentru înscrierea la Newsletter!

Garanția Produselor

Plătește-ți cumpărăturile în rate fără dobândă

Beneficiezi de până la 12 rate egale fără dobândă la produsele achiziționate. O listă cu băncile partenere găsești mai jos.

PLĂȚI SECURIZATE

Mulțumim pentru abonarea la Newsletter!

De azi înainte te vei putea bucura de cele mai noi oferte și campanii din viața ta actuală și probabil că și viitoare.

Mulțumim pentru raportarea problemei întâlnite!

În cel mai scurt timp aceasta va fi rezolvată, iar tu te vei putea bucura de o experiență și mai plăcută.

Ai întâlnit o problemă pe site-ul nostru?

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp Web Developerul nostru va rezolva problema, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență ECOVENT.

Mulțumim pentru completarea formularului!

În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în ventilație.

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri!