Eficient. Silentios. Rezistent. Elegant.

Modelul standard din seria SILENT are un caracter remarcabil al calitatii, un consum redus de energie si functionare silentioasa de pana la 36dB. Conceput pentru ventilatie continua sau periodica a bailor, dusurilor, bucatariilor si a altor incaperi cu umiditate ridicata.

Adio igrasie, adio mucegai

Atunci cand alegi sa montezi un ventilator in incaperile cu umiditate ridicata, tratezi cauza aparitiei mucegaiului si igrasiei in casa ta. Acum nu mai e nevoie sa iti faci griji pentru problemele cauzate de umiditatea excesiva.

Usor de montat

Ventilatorul Silent se monteaza foarte usor in locul destinat acestuia din baie sau bucatarie. Fixarea se realizeaza cu suruburile incluse in pachet.

Durata de viata incredibila

Datorita motorului cu rulment instalat, durata de viata a acestui ventilator ajunge pana la 40.000 de ore de functionare in timp ce consumul de energie este foarte redus. Proiectat pentru functionare continua si nu necesita intretinere suplimentara.

Facut sa reziste!

Gradul de protectie al carcasei echipamentelor electrice impotriva patrunderii obiectelor solide si a apei este IP24, in plus, producatorul garanteaza produsul pentru cel putin 5 ani! Designul rotorului imbunatateste eficienta ventilatorului si durata de viata a motorului in timp ce ABS-ul de inalta calitate rezista la supraincalzire.
Culoare:

Diamentru:

Flux aer: