Compania PRANA PLATINUM LTD este inventatorul si producatorul unei serii de tehnologii moderne în domeniul recuperarii si conservarii energiei. De peste 15 ani compania produce sub brandul „Prana” solutii integrate de ventilatie cu eficienta energetica ridicata, care aduc confort si economie de bani pentru utilizatorii acestor produse.

Astazi compania produce cea de-a patra si a cincea generatie de sisteme de ventilare cu recuperare PRANA care sunt echipate cu un recuperator de caldura din cupru cu eficienta ridicata.

ECOVENT EXPERT este Reprezentanta oficiala in Romania a producatorululi de sisteme de ventilare cu recuperare de caldura PRANA precum si altor producatori de solutii si accesorii din domeniul HVAC.

O companie în plina crestere, cu multe oportunitati de dezvoltare si promovare, care se ghideaza dupa valori si care pune mult accent pe evolutia personala a fiecarui angajat.

Daca esti o persoana proactiva, vesela si dornica sa învete multe lucruri noi. Atunci hai în echipa noastra tanara si ambitioasa, care doreste sa aduca aer proaspat si curat în casele tuturor romanilor.

VALORILE NOASTRE

RESPECT

Ne respectam clientii si partenerii si ii tratam la fel cum am fi noi sa fim tratati. Ne surprindem placut clientii si le oferim mai mult decat promitem.

INTEGRITATE

Integritatea noastra sta la baza constuirii relatiilor durabile de colaborare cu toti partenerii nostri. Aceasta este una din cele mai importante trasaturi de caracter pe care trebuie sa o aiba viitorii angajati.

ATENTIE LA DETALII

Intr-o piata concurentiala detaliile mici fac diferenta. De aceia suntem atenti la nevoile clientilor si partenerilor nostri.