Compania PRANA PLATINUM LTD este inventatorul și producătorul unei serii de tehnologii moderne în domeniul recuperării și conservării energiei. De peste 15 ani compania produce sub brandul „Prana” soluții integrate de ventilație cu eficiență energetică ridicată, care aduc confort și economie de bani pentru utilizatorii acestor produse.

Astăzi compania produce cea de-a patra și a cincea generație de sisteme de ventilare cu recuperare PRANA care sunt echipate cu un recuperator de căldură din cupru cu eficiență ridicată.

ECOVENT EXPERT este Reprezentanța oficială în România a producătorului de sisteme de ventilare cu recuperare de căldură PRANA precum și altor producători de soluții și accesorii din domeniul HVAC.

O companie în plina creștere, cu multe oportunități de dezvoltare și promovare, care se ghidează după valori și care pune mult accent pe evoluția personala a fiecărui angajat.

Dacă ești o persoană proactivă, veselă și dornică să învețe multe lucruri noi. Atunci hai în echipa noastră tânără și ambițioasă, care dorește să aducă aer proaspăt și curat în casele tuturor românilor.

VALORILE NOASTRE

RESPECT

Ne respectam clientii si partenerii si ii tratam la fel cum am fi noi sa fim tratati. Ne surprindem placut clientii si le oferim mai mult decat promitem.

INTEGRITATE

Integritatea noastra sta la baza constuirii relatiilor durabile de colaborare cu toti partenerii nostri. Aceasta este una din cele mai importante trasaturi de caracter pe care trebuie sa o aiba viitorii angajati.

ATENTIE LA DETALII

Intr-o piata concurentiala detaliile mici fac diferenta. De aceia suntem atenti la nevoile clientilor si partenerilor nostri.