Ventilarea camerei nou-născutului

Nașterea unui copil –este un moment special în viața oricărei familii. Dar odată cu această bucurie apar și responsabilități. Este necesar să supravegheați orice detaliu legat de camera copilului. Microclimatul, în care crește și se dezvoltă copilul, include și temperatura aerului care îl înconjoară, puritatea acestuia, nivelul umidității și nivelul bioxidului de carbon. La schimbul de temperatură, corpul copilului reactionează imediat mai ales în primele luni ale vieții.

Ce temperatură trebuie să fie în camera unui nou nascut?

Este o întrebare des întălnită pe internet și nu  este de mirare. Pentru funcționarea normală al organismului copilului în primele etape ale vieții, acesta trebuie să traiască într-un mediu confortabil și mai ales sigur. Prin urmare, este foarte important ca parinții să înțeleagă diferența între a încălzi sau raci încăperea. Trebuie să se diferențieze termenii ,,sufocare,, și ,,căldură,, dar mai ales trebuie să cunoască care este nivelul de umiditate necesar.

Pediatrii recomandă ca să menținem o temperatură de 18- 20 C0, pentru confortul nou-născutului. Chiar dacă copilul doarme, organismul lui funcționează de doua ori mai repede decăt a unui adult. Elimină surplusul de căldură atât prin respirație cît și prin transpirație. În cazul în care temperatura din cameră trece de limitele indicate de pediatrii, copilul va începe să transpire iar pe corpul lui posibil să apară pete roșii, reacții ale organismului la propria transpirație și sare. În plus aceste efecte pot îngreuna respirația și poate aparea uscăciune și pete albe în gură.

Mențineți o temperatură optimă în camera copilului nou-născut.

Menținerea unei temperaturi constante în camera sugarului depinde în mare parte de anotimp. Vara când este cald și iarna cînd este frig. Trebuie să evităm răcirea sau supraîncălzirea aerului. Copilul trebuie să fie protejat de curenții de aer produși de aerul condiționat, respectiv de supraîncălzirea aerului de centrala termică.

Există câteva modalități de menținere a unei temperaturi optime: aerisirea încăperii în timp ce mergeți la plimbare sau treceți în altă cameră, hidratați copilului mai mult, însă trebuie să alegeți un mod eficient de aerisire. Pentru  menținerea temperaturii și umidității în camera nou-născutului este indicat să optați pentru un sistem de ventilare cu recuperare de caldura. Acesta vă va ajuta să mențineți toți acești parametri în limitele normei, mai mult ca atât fără să depuneți vre-un efort.

Cum vă poate ajuta un sistem de ventilare cu recuperare de căldură să optimizați parametrii necesari ai microclimatului din camera nou-născutului?

Aparatul permite procesul de schimb al aerului- simultan, prin canale diferite. Adică, sistemul face posibilă recuperarea aerului în încăpere în timp ce acel  aer viciat este scos afară printr-un alt canal al sistemului de ventilare. Astfel coeficientul de eficiență energetică va fi 92 % , menținând totodată nivelul optim de umiditate în încăpere. Deci, nu aveți nevoie să deschideți geamul pentru aerisire.

Cu ajutorul sistemului de ventilare cu recuperare de caldură Prana, puteți mentine parametrii esentiali ai microclimatului (umiditate, temperatură și nivelul de CO2) la nivel optim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș cumpărături
Intră în cont

Nu ai cont de client?

Înregistrează-te

PROTECȚIA MEDIULUI

Ecovent și Ecotic împreună reciclează pentru un mediu mai curat!

Mulțumim pentru completarea formularului!

Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Completează formularul şi te contactăm pentru a discuta despre colaborare!

Livrarea Produselor
Tubulatură Flexibilă HDPE

Informații valabile doar pentru produsele din categoria Tubulatură Flexibilă HDPE.

UNDE GĂSESC SERIAL NUMBER-UL?

Pentru recuperatoarele PRANA, serial number-ul îl găsești pe carcasa aparatului sau în talonul de garanție.

Mulțumim pentru înscrierea la Newsletter!

Garanția Produselor

Plătește-ți cumpărăturile în rate fără dobândă

Beneficiezi de până la 12 rate egale fără dobândă la produsele achiziționate. O listă cu băncile partenere găsești mai jos.

PLĂȚI SECURIZATE

Mulțumim pentru abonarea la Newsletter!

De azi înainte te vei putea bucura de cele mai noi oferte și campanii din viața ta actuală și probabil că și viitoare.

Mulțumim pentru raportarea problemei întâlnite!

În cel mai scurt timp aceasta va fi rezolvată, iar tu te vei putea bucura de o experiență și mai plăcută.

Ai întâlnit o problemă pe site-ul nostru?

Completează formularul de mai jos, iar în cel mai scurt timp Web Developerul nostru va rezolva problema, pentru ca tu să te bucuri de cea mai plăcută experiență ECOVENT.

Mulțumim pentru completarea formularului!

În cel mai scurt timp vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în ventilație.

Completează formularul şi te contactăm noi să-ți oferim cele mai bune prețuri!